Is je zithouding in je rolstoel wel juist en staat deze optimaal ingesteld?

Laat vrijblijvend en bovendien gratis een Performance Check uitvoeren door één van onze adviseurs. Je krijg een compleet beeld van je zithouding en de performance van je rolstoel en het maakt inzichtelijk of deze nog voldoet.

Soms blijkt dat je performance en zithouding te verbeteren is door slechts een aantal instellingen van je huidige rolstoel te veranderen. Indien mogelijk zullen we dit dan ook uitvoeren. Mocht blijken dat je rolstoel niet voldoende kan worden geoptimaliseerd dan maakt de Performance Check inzichtelijk waar met de bouw van je eventuele nieuwe rolstoel rekening gehouden moet worden.

Om alle aspecten van je rolstoel-performance te kunnen analyseren en waar mogelijk te optimaliseren heeft Double Performance het model (sport)rolstoel- performance ontwikkeld. Meer informatie? Download ons artikel (sport)rolstoel-performance, een unieke bundeling van informatie, kennis en inzicht in het gebruik van je (sport)rolstoel of neem contact met ons op.

Artikel (sport)rolstoel-performance

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een oriëntatie of passing? Bel ons, telefoon 0182-573833 of vul onderstaand formulier in.

Ik wil een afspraak makenIk heb een vraag namelijk:

* Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef Double Performance toestemming om de ingevulde gegevens te bewaren.

Alle velden met een * zijn verplicht.