Meer kilometers met de Tracker e-powerbike

  • Tracker aankoppelbare handbike met ondersteuning

Steuntje in de rug

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een Tracker e-powerbike, de aankoppelbare handbike met elektrische ondersteuning. Uit navraag blijkt dat veel mensen hun handbike meer gebruiken. Simpelweg omdat je met minder inspanning meer kilometers maakt. De krachtige motor in het wiel helpt je om moeiteloos lange afstanden te rijden en maakt handbiken nog leuker!

“Je kent het wel: de afstand is nog te overzien, de heenweg is geen probleem maar je moet ook nog eens terug. Dat zijn de momenten waarop je toch je handbike pakt in plaats van de auto, met elektrische ondersteuning weet je dat als het zwaarder wordt je een steuntje in de rug hebt.” 

Zes standen en Start ’n Go functie

De Tracker 20 e-powerbike heeft in totaal 6 standen met elk een bepaalde mate van ondersteuning. Deze zijn overigens ook nog eens individueel in te stellen (door DP). Van een stand met weinig tot een stand met nagenoeg volledige ondersteuning.

“Als ik fris ben en voldoende kracht en energie heb gebruik ik stand 1 of 2, lekker sportief handbiken en aan mijn conditie werken. Ritten van 25 tot 40 kilometer kan ik met gemak aan en mocht ik toch opbranden tijdens de rit schakel ik over naar stand 5 of 6, dan hoef ik nagenoeg zelf geen kracht meer te leveren”.

Met de Start ’n Go functie wordt het wegrijden een stuk minder inspannend en is zeker bij hellingen of verkeerslichten een uitkomst.

Makkelijk aan en af te koppelen

De Tracker kent verschillende aankoppelsystemen waarmee voor ieder, aan de hand van de individuele wensen en mogelijkheden, een passende oplossing wordt geboden. De adapterloze aankoppeling in combinatie met de wegklapbare standaard is de meest populaire.

“Het aankoppelen is een fluitje van een cent: de Tracker aanhaken en naar voren duwen, hendel naar beneden duwen om te vergrendelen, de standaard opklappen en weg ben je!”

Het grote voordeel van de adapterloze aankoppeling is dat alle onderdelen van het systeem op de Tracker gemonteerd zijn. Op de rolstoel zelf zijn dus geen adapter delen gemonteerd. Dus geen extra gewicht aan je rolstoel!

Double Performance

Double Performance levert meerdere modellen aankoppelbare handbikes met elektrische ondersteuning.

Bekijk ze hier of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een oriëntatie of passing? Bel ons, telefoon 0182-573833 of vul onderstaand formulier in.

Ik wil een afspraak makenIk heb een vraag namelijk:

Alle velden met een * zijn verplicht.

Double Performance respecteert jouw privacy. Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zal alleen gebruikt worden om informatie te sturen over Double Performance, haar producten, diensten en service. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, geef je met het indienen van je gegevens ons toestemming om deze informatie te bewaren in ons systeem. Jouw gegevens worden zonder jouw toestemming door Double Performance niet doorgegeven of beschikbaar gesteld aan derden.

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.

Double Performance 

Rolstoel en handbike expertisecentrum

Zuidbaan 589

2841 MD Moordrecht

Telefoon: +31 (0)182-573833

Email: reacties@doubleperformance.nl

2017-11-03T23:34:23+00:00 zondag 3 juli, 2016|Nieuws|