De nieuwe SmartDrive MX2+

  • De nieuwe SmartDrive MX2+ met PushTracker

SmartDrive MX2+, geeft je meer vrijheid dan ooit tevoren!

De revolutionaire SmartDrive MX2+ power assist helpt je vooruit en ontlast je schouders / polsen. Je rijdt met minder moeite langere afstanden. De krachtige motor helpt je moeiteloos hellingen te nemen en over tapijt, gras etc. te rijden. Je gaat verder, doet meer en bent onafhankelijker.

Alles in één

Het compacte alles in één design en het lage gewicht (5,7 kg) maakt de SmartDrive uiterst gebruiksvriendelijk. Makkelijk mee te nemen in de auto en eenvoudig aan- en af te koppelen. De SmartDrive is te gebruiken op rolstoelen met een vast frame en rolstoelen met een vouwbaar frame.

Smartdrive Mx2+Pushtracker

Nu met PushTracker

Met de bluetooth PushTracker polsband stel je naar wens onder andere de maximale snelheid, acceleratie en gevoeligheid in en selecteer je eenvoudig de gewenste modus:

PushTracker SmartDrive MX2

• MX1 Modus
Met de hoepels de SmartDrive in werking stellen en remmen met de hoepels om uit te schakelen en te stoppen. Ideaal voor gebruik binnen.

• MX2 Modus
Met de hoepels de SmartDrive in werking stellen en een tikkende beweging met de polsband maken om uit te schakelen en vervolgens remmen met de hoepels.

• MX2+ Modus
Met een dubbele tikkende beweging met de polsband de SmartDrive in werking stellen. Eén keer tikken om de bereikte snelheid aan te houden. Twee keer tikken om uit te schakelen en vervolgens remmen met de hoepels. Ideaal voor mensen met een beperkte handfunctie.

Bij hellingen is de automatische terugrol weerstand uitermate handig.

PushTracker App

De PushTracker laat je dagelijkse activiteit met de SmartDrive zoals het aantal ‘pushes’ en de afgelegde afstand zien. Deze gegevens kan je met de gratis App via bluetooth® synchroniseren en opslaan op je smartphone.

PushTracker App voorbeeld 1PushTracker App voorbeeld 2PushTracker App voorbeeld 3

Rolstoel Compatibiliteit

De SmartDrive is eenvoudig aan en af te rolstoel te koppelen door middelen van een lichtgewicht connector. Nagenoeg op elke rolstoel, vastframe, vouwframe, hoog-laag rolstoelen, one-arm drive rolstoelen en sta-op rolstoelen.

Meer info: SmartDrive MX2+ met PushTracker

2017-03-24T20:55:55+00:00 woensdag 1 februari, 2017|Nieuws|